Onze mensen

MR. J. (JOHAN) PIERIK

Belastingadviseur/Partner

Na mijn studie Fiscaal Recht in Groningen ben ik in 1990 begonnen als fiscalist bij Loyens & Loeff. In 1999 heb ik samen met 2 collega’s BPV opgericht. Ik adviseer ondernemers op velerlei fiscale gebieden, zowel nationaal als internationaal. Waar nodig werk ik samen met verschillende specialisten, zoals accountants, advocaten en notarissen. Ik hou van gedegen, klantgerichte oplossingen met een proactieve benadering. Naast mijn werkzaamheden als partner in BPV ben ik actief als voorzitter van de Blauwvingerrally en penningmeester van de Volksuniversiteit Zwolle. In de vrije uurtjes is er ook tijd voor sport (Krav Maga en de Sportieve Kamer) en PEC Zwolle.

M.G.A. (MARTHIJN) VELNER

Accountant/Partner

Na mijn studie Accountancy aan de HEAO te Zwolle ben begonnen op een accountantskantoor in Raalte. In 2004 heb ik de overstap gemaakt naar BPV. Sinds 2010 ben ik partner bij BPV. Als accountant ben ik het aanspreekpunt voor klanten en collega’s en geef ik leiding aan onze assistent accountants. Samen met de collega’s en de klant ben ik op zoek naar het beste resultaat! Behalve het opstellen van jaarrekeningen, adviseer ik klanten bij bedrijfseconomische en fiscale zaken. In mijn privéleven ben ik zowel actief als passief bezig met sport. Ik beleef veel plezier aan mijn gezin, muziek en af en toe een goed boek.

W. (WIM) TER VELDE

Belastingadviseur

Ik ben een echte door de praktijk gevormde belastingadviseur. Na mijn studie (HBO) Praktijkdiploma boekhouden/Praktijkdiploma belastingrecht heb ik het vak geleerd bij mijn vorige werkgever Loyens & Loeff (15 jaar ervaring opgedaan). In 2000 ben ik begonnen bij BPV. In mijn werk haal ik voldoening uit de aangiftepraktijk inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en dividendbelasting. Daarnaast adviseer ik mijn klanten op fiscaal gebied. Privé kan ik erg genieten van sport in de breedste zin van het woord en ben ik bestuurslid van de voetbalvereniging WHC..

JEANETTE VAN DEN BROEKE-FIECHTER

Assistent Accountant

Na mijn Meao opleiding ben ik begonnen als secretaresse/financieel medewerkster bij Loyens & Loeff. Bij de oprichting van BPV in 1999 heb ik mijn werkzaamheden daar voortgezet. Tijdens mijn werktijd bij BPV ben ik dmv cursussen me meer gaan verdiepen in het opzetten van bedrijfsadministraties. Dagelijks verzorg ik nu voor BPV en klanten de administratie e.d. In mijn vrije tijd ben ik actief met volleybal, skiën en wandelen.

E. (ELLY) WELLINGA

SECRETARESSE, MANAGEMENT ASSISTENT

Als secretaresse/managementassistente word ik ook wel de spil van BPV genoemd. Ook ik was werkzaam bij Loyens & Loeff en werk sinds 2000 bij BPV. Naast mijn secretariële werkzaamheden verzorg ik o.a. de uitstelregeling voor de fiscale aangiften en regel ik diverse facilitaire zaken. Graag zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt. In uw contacten met BPV zult u mij regelmatig tegenkomen, aangezien ik in het algemeen het eerste aanspreekpunt ben, wanneer u ons belt of bezoekt.

A. (AYSU) CELEP

Assistent Accountant

Ik ben net begonnen (2016) als assistent accountant bij BPV. Voor BPV heb ik jarenlang ervaring opgedaan bij 2 andere accountantskantoren. Na het afronden van mijn studies Hbo Accountancy en SPD ben ik in nu in de laatste fase van mijn studie AA Accountancy. Ik houd ervan om het maximale voor klanten eruit te halen. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het samenstellen van jaarrekeningen en het opstellen van financiële rapportages. Naast mijn werk houd ik van lezen en wandelen.

 
 

I. (INEKE) VAN DER HORST

Assistent Accountant

Voor BPV verzorg ik de administraties, aangiften btw en stel ik jaarrekeningen samen. In mijn vrije tijd kan ik erg genieten van mijn gezin en vind ik het zalig om taarten te bakken of kleding te maken.

T. (TINEKE) NOPPERS

Assistent Accountant

Mijn werkzaamheden voor BPV bestaan uit het samenstellen van jaarrekeningen, opstellen van financiële rapportages en fiscale aangiften, onderhouden van klantcontact, ondersteuning en begeleiding bij opzet administraties en begeleiding van assistenten. Binnen ons kantoor houd ik me veelal bezig met medici en de agrarische praktijk. Mijn interesses liggen op allerlei gebied. Ik vind het heerlijk om te fietsen, bakken en creatief bezig te zijn. Daarnaast ben ik administrateur van de Vereniging van Eigenaren te Wapenveld.